lördag 30 juli 2011

två dagar med prov mitt i sommaren!

Det gäller att vara realistisk, igår gjorde jag teoriprovet och klarade det! Sjukt glad och lättad!
Idag var det dags för uppkörning och jag kuggade!
Hade försökt förbereda mig för att jag förmodligen skulle kugga eftersom det var första uppkörnings tillfället.
Jag tog det ändå rätt bra ändå, fastän det hade varit skönt att ha haft körkortet nu. Självklart blev jag besviken på mig själv och grät en skvätt när pappa frågade hur det hade gått.
Samtidigt har jag inget jättebehov av att ha körkortet just nu ikväll eller de närmaste 3 veckorna.
Jag ska ändå jobba endel och behöver inte bilen i jobbet.
Jag är alltså nöjd med gårdagens teoriprestationer och lämnar dagens uppkörning bakom mig tills jag behöver analysera det mer!

fredag 1 juli 2011

Som vanligt har jag mycket på g, men jag trivs!

Teori och övningskörning håller jag fortfarande på med, det nya i mitt liv är mitt sommarjobb…
Har börjat på ett nytt jobb, ett korttidsboende för att avlasta familjer med barn och ungdomar med en speciell problematik. Mer kan jag tyvärr inte berätta. Jag kan dock berätta att jag lär mig nya saker varje dag om den problematik som finns hos dessa individer. Man får inte glömma bort att alla är vi individer och alla har vi olika behov oavsett vilka förutsättningar vi har. Det ska bli mycket spännande att se vad det blir av denna sommar! Förhoppningsvis hinner jag träna lite i mellan åt då jag mår så mycket bättre av det! Jag ska jobba rätt mycket, samtidigt som jag måste övningsköra, plugga teori och förhoppningsvis resulterar detta till att jag får mitt körkort, samt lärt mig mycket från jobbet och om mig själv i slutet av sommaren….